четвъртък, 10 ноември 2011 г.

Осъдиха Galia за неплатени сметки

Бившата дуетна половинка на Миро в култовата група от близкото минало "Каризма" Галя е осъдена от "Топлофикация" за неплатени сметки. След това е дадена на частен съдебен изпълнител, който да събере дълговете й към дружеството, пише "168 часа".

Оказва се, че Галка не е платила 1254 лв. от сметките си за парно и топла вода, които са трупани години наред. Така звездата попада в графата длъжници, срещу които са заведени съдебни дела от "Топлофикация". Производствата са повече от 60 хиляди.

Неизрядните платци са предимно пенсионери, безработни и социално слаби столичани, но в списъка има и немалко състоятелни бизнесмени, артисти и известни музиканти като Галя от "Каризма".

Дни след молбата на "Топлофикация" до частния съдебен изпълнител през октомври 2010 г. е наложена възбрана да се разпорежда с апартамента си в центъра на София. Образувано е изпълнително дело.

Частният съдебен изпълнител налага запор и на дружествените й дялове в две фирми, където има участие. В една от запорираните фирми Галка е съдружник с бившата си дуетна половинка Миро, но фирмата така и не осъществява активна дейност.

Другото запорирано дружество, създадено след раздялата й с Миро, развива импресарска и продуцентска дейност.

Само капиталът, който е внесла като дружествени дялове, е 7500 лв., 5 пъти повече от дълга й за парно и топла вода.

Едва през лятото на тази година запорът на дружествата на Галка е вдигнат, което означава, че си е платила дълговете към "Топлофикация", и то с лихвите и таксите за частния съдия-изпълнител. Благоприятната развръзка за певицата идва в момент, когато се е залюбила с брабаниста мулат Роб, за когото има намерение да се омъжи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар