сряда, 16 ноември 2011 г.

Дарина Павлова с 15 години по-млад от нея мъж


Дарина Павлова официално се завърна под светлината на прожекторите. Дебютант като актриса в няколко български филма вдовицата отново се потапя в телевизията, само че този път зад кадър като продуцент. Последното бизнес начинание на нашенката, която от години живее в САЩ, а наскоро си купи и имот в сърцето на Рим е продуцентството. Павлова стартира реалити проект, който от един месец тече по каналите на “Маедиасет”- тв. империята на Берлускони.

Шоуто се казва” Сънувайки Италия” и разказва за живота на италианци, емигрирали в Америка. Водеща е сексапилната американка Морган Уиткин, която има дългогодишно приятелство с българката. Всяка серия е с продължителност 1 час и разказва за определен герой. Подбраните участници са само богати и популярни жабари отвъд Океана., които въпреки трудностите са преуспели в страната на неограничените възможности съобщава blitz.bg.

”Сънувайки Италия” е причината Дарина отново да лети в небесата. Щастието на милионерката е породено не само от успеха, а и от любовните трепети, които тя изпитва по време на снимките. От близо 4 месеца вдовицата изживява любовна афера с италиански красавец Франческо Белкаро, пише “Всеки ден”. Младежът е един от героите в реалитито, който е олицетворение на младия и успял емигрант в Америка. Той е създател на една от най-големите компании за вътрешен дизайн, италиански стил.

Освен това през ръцете му минават една от най-големите сделки с имоти и интериор в Ню Йорк. Бизнесът на Белкаро му носи милиони печалба ежегодно, което го прави един от най-желаните ергени. Дарина успяла да го оплете в мрежите си, въпреки 15-те години разлика във възрастта им. Макар да има свой дом Дарина често гостувала в пентхауса на Франческо , който се намирал в центъра на нюйоркското сити, твърди изданието. Двойката отсега прави планове за новогодишните празници. Двамата смятали да празнуват в палата на Дарина в Рим. Според запознати на купона можело да присъства и Берлускони, който си оставал един от най-добрите приятели на вдовицата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар