сряда, 2 ноември 2011 г.

Защо се развеждат Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис?


Веднага щом се разчу за развода на Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис медиите започнаха да се надпреварват да пускат различни версии за причините, довели до краха на брака им.

Според една от теориите, които тиражират злите езици, баскетболистът държал той и Ким да се пренесат в родната му Минесота и вярвал, че и жена му иска същото. Брюнетката обаче предпочитала да си стои в Лос Анджелис при семейството си, където също така кариерата й процъфтява.

Като друга причина клюкарите изтъкват факта, че след сватбата си Ким и Крис живееха със сестрата на Ким - Кортни, гаджето й Скот и сина им Мейсън. "Не е перфектното решение за младоженци", призна неотдавна риалити звездата.

Според трета теория Ким Кардашиян вече си имала друг, с когото спяла зад гърба на мъжа си. Злите езици спрягат имената на няколко бивши гаджета на Ким за настоящи нейни любовници. Четвърта догадка гласи, че цялата история със сватбата и развода е сюжет на риалити предаването, в което главна героиня е брюнетката, и че тя го е разиграла заради пари и рейтинг.

Други смятат, че не всичко е било лъжа. Според тях Ким не е обичала истински Крис, но е мислела, че ще може да го върти на малкия си пръст. Източниците допълват, че единственото, което е искала Ким, е била сватба и отново да облече бяла рокля, и изобщо не си е представяла какъв ще бъде животът й с Крис, след като двамата си кажат "Да", пише bliasak.bg.

Междувременно Крис Хъмфрис, заявил, че е ужасно нещастен от факта, че половинката му подаде молба за развод. 26-годишният баскетболист споделил, че не е очаквал подобно нещо от нея.

"Бях отдаден на този брак и на всичко, което този съюз означава за мен. Обичам жена си и съм съсипан от новината, че тя е подала молба за развод. Готов съм да направя каквото е нужно, за да оправим нещата", заявил пред американските медии Крис.

Може би нещастието на баскетболиста се дължи на това, че няма да получи и цент от състоянието на Ким, което според запознати възлиза на около 35 милиона долара. Освен това той сам ще трябва да плати на бракоразводния си адвокат и да поема половината от разноските по делото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар