сряда, 16 ноември 2011 г.

Блондинка шашна света с гигантски цици



В желанието си да изглеждат добре и да се чувстват винаги секси, жените правят какви ли не жертви. По-неразумните от тях рискуват дори здравето си, за да поправят някои „грешки“ на природата. Подобен е случаят с американката Шейла Хърши.

Блондинката стана световноизвестна, след като се сдоби с огромен бюст, благодарение на пластичните хирурзи. Знойната чаровница е претърпяла 30 операции, за да има достатъчно големи гърди, които да привличат вниманието на всички и най-вече на мъжката половина от човечеството. След последната интервенция размерът на чашката на Шейла се e увеличил на 38 ККК. Освен да изглежда по-секси, мадамата имала желание да влезе в Книгата за рекордите на Гинес и да получи покани от издания за голи фотосесии.

Мечтата на жената почнала да се осъществява - все повече мъже започнали да й отправят покани за секс, но един ден тя се почувствала зле и имала проблеми с дишането.

„Вдигнах много висока температура, имах болки, дишах трудно. Веднага ме хоспитализираха и ми казаха, че трябва да ми махнат имплантите“, споделя блондинката.

Оказало се, че след операциите Шейла е развила инфекция и затова лекарите се принудили да посегнат на гордостта й.

Мечтата на жената да се снима в еротични филми и да позира за мъжки списания най-вероятно няма да се осъществи, защото не се знае в какво състояние ще й бъдат гърдите в бъдеще. Все още дори не е намерен хирург, който да се осмели да направи поредната операция...

Съвсем друг е въпросът дали Шейла е излъчвала някакъв сексапил с гигантските си цици. Вижте в галерията нейни снимки и споделете какво мислите вие по въпроса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар