сряда, 2 ноември 2011 г.

Лили яхна нов джип "Мерцедес"


Лили Иванова може и да е прехвърлила 70-те, но е в крак с най-новите тенденции при скъпарските возила.От няколко седмици насам естрадната прима хвърчи по софийските улици с чисто нов сребрист звяр.Вярна на любимата си марка "Мерцедес" звездата е избрала да смени тузарската S-класа с мощен джип GLK, луксозно изпълнение.

Според запознати цената на автомобила възлиза на минимум 100 000 лева без допълнителните екстри. Тлъстата сума обаче не е проблем за Лиленце-пиленце, за която се знае, че материалната страна не е я засяга и притежава всичко, което пожелае. Това е подаръкът на певицата от последните избори. Тя пя за кметовете, издигнати от БСП. Само за една своя изява Лили взимала по 25 000 лева, а с най-много пари одрусала варненецът Борислав Гуцанов - цели 35 бона!

Лили още не може да се нарадва на новото попълнение в автопарка и се кефи като малко дете на мощния джип. Вози се на предната седалка, разположена като кралица в удобната кожена тапицерия. Единственият проблем е, че заради ниския си ръст, а и затруднените поради възрастта движения, звездата изпитва трудности при слизането.

В този момент на помощ се притича верният й като кученце шофьор, който не изпуска шефката си от очи и винаги й е под ръка. Тя се държи с него като строга господарка и издава заповед след заповед. Освен за личния й комфорт младежът отговаря за товаренето и разтоварването на всички покупки на певицата, както и влаченето на металния куфар, пълен с гримове и мазила. Едва ли шофьорът получава допълнителен хонорар за хамалските си функции, но за да стои толкова време при Лиленце, явно прибира прилично възнаграждение от шефката си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар