събота, 10 март 2012 г.

Калин Сърменов си търси гадже


Актьорът Калин Сърменов, който нашумя изключително много с виртуозното си изпълнение на ролята на крупен мафиот в сериала "Седем часа разлика", си търси гадже-манекенка, одумват го ВИП клюкари.

Атрактивният мъжага бе забелязан от папараци да броди сам по столични модни дефилета, без да проявява кой знае какъв афинитет към дамската мода.

Според наблюдателни очи, Сърменов просто изпивал с очи кръшните хубавици по подиума, а претекстът му бил, че си търси приятни лица за тв рекламите, които снима в продуцентската си къща, пишат от novini.bg

Актьорът, превъплътил се в образа на Милото, е известен ценител на женската хубост.

Преди години втората му съпруга го прелъстила и развела, когато била едва 17-годишна, а после му родила и дъщеря. Изпълнителят на ролята на Милото не може да се нахвали от втория си брак.

“Искам точно жената, която имам: да се прибера вкъщи и да няма разправии, да няма драми, напрежение, обяснения”, казва Сърменов.

Актьорът обяснява, че с всичките си приятели е минал през едни и същи етапи: заедно се оженили, заедно се развели, по едно и също време сключили вторите си бракове, по едно и също време се родили малките им деца. 21-годишната щерка на Калин Дария е от първия му брак и дълго време е живяла и учила във Виена.

"Мисля, че сме си свършили много добре работата с нейната майка, с която поддържаме прекрасни отношения", гордее се актьорът.

Малката му щерка Димана е едва на пет и половина години, но била наследила афинитета към изкуствата на баща си и неговия род. Сред известните връзки на Сърменов е и тази с младата актриса Лилия Инджова. Червенокосата прелест се опита да стане поредната трета съпруга на Калин, но усилията й удариха на камък.

Сега Инджова твърди, че има нов мъж до себе си, а Милото продължава да търси нова любов сред столичните манекенки и актриси.

Няма коментари:

Публикуване на коментар