понеделник, 1 февруари 2010 г.

Пит и Джоли заедно на церемонията по връчването на наградите на Гилдията на американските режисьори


Най-известната холивудска двойка Брад Пит и Анджелина Джоли разсеяха слуховете, че са се разделили окончателно, след като се появиха заедно на церемонията по връчването на наградите на Гилдията на американските режисьори в Лос Анджелис на 30 януари 2010 и се държаха като истински влюбени, предадоха световните агенции.

Последните слухове в американските медии твърдяха, че Брат възнамерява да се връща при бившата си изгора Дженифър Анистън - популярна актриса, нашумяла с участието си в сериала "Приятели". Те обаче бяха разбити на пух и прах. По време на церемонията Пит и Джоли се настанили на масата на режисьора Куентин Тарантино, номиниран за филма "Гадни копилета", в който Брат играе главна роля. През цялото време те се държали като една щастлива влюбена двойка. "Те изглежда доста се забавляваха и създаваха впечатление, че се разбират добре. Заедно са и са щастливи, това е видимо", споделя очедивец.

В крайна сметка голямата победителка на церемонията се оказа Катрин Бигълоу, която с филма си "Войната е опиат" стана първата жена печелила наградата на Гилдията на американските режисьори.




Няма коментари:

Публикуване на коментар