неделя, 24 януари 2010 г.

Брад Пит и Анджелина Джоли се разделят



Най-популярната двойка на Холивуд - Бранджелина, е на път да се разпадне.

Брад Пит и Анджелина Джоли са подписали необходимите юридически документи, които проправят пътя към раздялата им, съобщава авторитетното издание.

Двойката не е женена.

Пит и Джоли са заедно, откакто се снимаха във филма "Мистър и мисис Смит" преди пет години.

Съгласно подписаните юридически документи, уреждащи раздялата им, двамата актьори ще запазят всеки един по отделно, сумите, получени от филми с тяхното участие през петте години от съвместното им съжителство.

Шестте деца на двойката - трите биологични (Шайло, Нокс и Вивиан) и трите осиновени (Пакс, Захара и Мадокс) ще останат при Джоли.

Брад Пит обаче ще има възможността да ги вижда, когато поиска. Шестте деца носят общата фамилия Джоли-Пит, припомня изданието.

Адвокати и говорители на актьорите засега не са коментирали новината.

Слухове за раздялата на актьорите са разпространявани от година. Според "Нюз ъв дъ уърлд" Пит и Джоли се скарали сериозно по време на вечеря на 6 януари в ресторанта "Алто" в Ню Йорк и това предопределило раздялата им.

Пит организирал вечерята за Джоли, за да се опита да я убеди да се подложи на психиатрично лечение, защото тя страдала от депресия след смъртта на майка й, починала от рак на яйчниците преди три години.Оттогава Джоли отслабна драстично и дори се говори, че е правила опит за самоубийство.

Вечерята в "Алто" продължила шест часа, Пит не успял да убеди Джоли да се подложи на лечение, двойката се скарала жестоко и решила, че бъдеще пред нея няма и че любовната им история е приключила.

Послепис: Към днешна дата (25.01.2010), информацията все още не е потвърдена. Според някои клюкарски сайтове слуховете за раздяла са пълна измислица. Очаквайте още информация по случая.

Няма коментари:

Публикуване на коментар